Борислав Михайлов и Александър Чеферин
На снимката: Борислав Михайлов и Александър Чеферин

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов проведе работна среща с ръководителя на европейския футбол Александър Чеферин по време на честванията на 30-тата годишнина от създаването на Футболната асоциация на Украйна в Киев.

Президентът на БФС сподели няколко снимки в своята страница във „Фейсбук“, придружени с текст, от който става ясно, че е впечатлен от честването.

„За мен беше огромна чест и признание да бъда гост на честването на 30-ата годишнина от създаването на Футболната асоциация на Украйна.

Смятам, че начинът, по който се развива футболът в тази държава, е добър пример за всички източноевропейски федерации и поздравявам колегата си Andrii Pavelko както за свършената работа, така и за множеството добри перспективи пред ръководения от него съюз.

Именно перспективите във футбола бяха основна тема на работната среща, която проведох заедно с редица колеги от цял свят, емблематични бивши футболисти и ръководители на ФИФА и УЕФА, както и президента на Украйна Володимир Зеленський.

Имах възможност да проведа и дълъг и конструктивен разговор с моя добър приятел Александър Чеферин, с когото се обединихме около тезата, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце.

Не на последно място останах очарован от топлото отношение на местните запалянковци, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол – тогава, когато националният ни отбор, с мен като капитан, си заслужи световна слава.

Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си правя и ще продължа да правя всичко възможно това да се случи“, написа Михайлов.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук