Принц Хари и Меган Маркъл

Граждани на САЩ са публикували петиция на Change.org срещу потока от новини за Меган Маркъл. Документът се нарича „Меган Маркъл и просто Хари, моля, спрете да заливате американска преса“ и се отнася до факта, че принц Хари се отказа от кралския си статут, след което пожела да го наричат „ просто Хари „, съобщава Yandex.

Авторите на петицията обърнаха внимание на засилената активност на Меган Маркъл и нейния съпруг по време на президентските кампании. Двойката започна да отправя чести призиви и коментари за текущи събития.

В началото на лятото се появиха слухове, че Меган Маркъл планира да развива кариерата си в политиката, след това херцогинята говори на срещата на върха на момичетата лидери с Мишел Обама и даде интервю на Глория Щайн за важността на гласуването.

Освен това, след като се премести в САЩ, двойката започна да участва в благотворителни събития в Лос Анджелис, но както отбелязват авторите на петицията, добрите им намерения са съмнителни, тъй като те наемат фотографа, който след това изпраща снимки на медиите.

Парадоксът, подчертан в петицията е, че Меган и Хари са напуснали Обединеното кралство, защото са искали да избегнат медийното преследване, а сега умишлено създават новинарски емисии.

Меган Маркъл и „просто“ Хари се оплакаха, че им липсва лично пространство във Великобритания, се казва в петицията. те заявиха, че пресата им създава твърде много неприятности и за това се преместиха в Канада.

Но по някаква причина всеки път, когато американците гледат новини, трябва да виждат лицата им. Към 29 август петицията е подписана от 1125 души. По-рано стана ясно, че Меган Маркъл готви нов проект в Холивуд.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!