Най-пластичната жена в света може да се напъха в кутия със страни по 50 см (Видео)

439

Германката от руски произход Юлия Гюнтел минава за най-пластичната жена в света и с основание. Тя е способна да заема почти всякаква поза и да предизвика учудване от способностите на тялото си. 32-годишната бивша гимнастичка е по-известна под артистичното име Злата. Нейните демонстрации се много популярни. През 2015 година тя се раздели със съпруга си и в израз на ново начало направи впечатляваща фотосесия в кожено бельо, в която изглежда като че опровергава всички закони на биологията.

„След раздялата със съпруга си исках да подчертая своята привлекателност в нов календар“ – каза тя по това време.

Злата, е толкова гъвкава, че може да напъха високото си около 174 см тяло в кутия с размери 50х50х50 см. Според медицината това е възможно поради особеност на ставите и сухожилията й. С възрасттта нормално те се втвърдяват, но при нея са още еластични като на бебе.

Злата, най-пластичната жена в света
Злата, най-пластичната жена в света

Дарбата й е открита още на 4-годишна възраст и на 6 тя вече тренира в цирково училище. През 2011 постави рекорд на „Гинес“ за най-много отворени с крака бирени бутилки за минута. 4 години преди това тя постави друг рекорд – този за най-бързо спукване на 3 балона с гръб. Юлия се справи за 12 секунди. Тя е обявена от „Гинес“ за най-пластичната жена в света няколко години подред. Понастоящем прекарва по-голямата част от деня си в подготовка за своите участия навсякъде по света.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!