Грозната Бети, чиято роля бе изиграна от Америка Ферера днес е повече от прелестна. Ферера е родена в Лос Анджелис и стана известна с ролята си на грозната Бети Суарес в култовия филм.

Там тя разби представите на света за това, че и не толкова привлекателно момиче може да стане успее в модния бизнес, благодарение на своите качества. Героинята й е умна, интелигентна, работлива и много добра.

Тя се стреми винаги да помогне и да оправи нещата, така че никой да не пострада. Въпреки физическите си несъвършенства, Бети е харизматична и умее да привлича хората към себе си така, че физическата й непривлекателност да остава на заден план.

Само преди няколко седмици Америка обяви в профила си в Инстаграм, че очаква първото си дете. Актрисата се омъжи през 2011 година за приятеля си Райън Пиърс Уилям.

Те се запознават в университет в Южна Каролина, където той я снимал за студентски филм.След „Грозната Бети” Америка Ферера участва във филма „Добрата съпруга”, озвучаваше и герой от анимационния филм „ Как да дресираш дракон”. И продължава да се снима за любимото си кино. А ние се надяваме скоро да я видим в нова, вълнуваща роля на малкия екран.

Двамата се венчаха в къщата на актрисата Ванеса Уилямс, която също играе в култовия сериал. На сватбеното тържество присъстваха само най-близките роднини и приятели на младоженците. Двамата били сгодени още преди година. Съпругът на Америка Ферера е режисьор.

Междувременно актрисата се включи към инициативата срещу сексуалното насилие в Холивуд. Към момента каузата е официално подкрепена от над 300 жени в бранша.

Тяхната цел ще бъде постигането на равенство между половете в студиата, като фондацията е учредила и фонд за съдебни разноски по подобни дела в размер на 13 милиона долара.

Една от най-комичните ситуации, свързани с Ферера се случи през 2014г. по време на кинофестивала в Кан. Актрисата  преживя невиждан шок, след като украински журналист се мушна под полата й на червения килим.

Актрисата тъкмо позираше за снимка, когато Виталий Седюк се мушна под полата й. Ужасена Америка вдигна страхотен скандал на охраната и пред феновете.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!