Всички спортуващи са чували фразата, че летните тела се правят през зимния сезон. А не както повечето хора смятат – с няколко тренировки месец преди морската почивка. Истината е обаче, че мотивацията за ежедневни и интензивни тренировки през студените месеци започва да пада.

Ето защо избрахме да ви представим списък с невероятни снимки на „преди” и „след” сваляне на излишните килограми, за да запазим мотивацията ви жива.

С участието на момчета и момичета, които са загубили средно 175кг., 200 кг. или дори 295кг., тази серия снимки доказва, че нищо не е по-силно от решителността и личната вола на всеки един. Оставяме към снимките и актуалните коментари на хората, които са публикували резултата си от тренировките и промяната на хранителните навици.

#1: Така изглежда човек, свалил 272кг.

килограми 1

#2: Най-накрая постигнах начина, по който искам тялото ми да бъде и щастливо поддържам това, което имам. Само за малко под 9 години промяната се случи. Беше трудно, но успях.  

килограми 2

#3: 20 килограма по-малко за 1 година.

килограми 3

#4: Комбинация от кардио и силови тренировки ми помогна да намаля моето тегло от 101 кг. 65 кг.  за малко по-малко от 2 години.

килограми 4

#5:  Свалих 133кг. в рамките на последните 10 години.

килогра,о 5

#6: Заедно свалихме общо 177 кг.  Пред има още път, но сме решили да  продължим с този начин на живот.

килограми 6

#7: 36кг. по-малко. И спрях пиенето. Резултът е постигнат в рамките на година.

килограми 7

#8: 61 килограма разлика.

килограми 8

#9: Кристин свали 79 излишни килограма и се научи да обича своите белези.

килограми 9

#10: Уилям Гуин свали 104кг, за да се присъедини към армията

Килограми 10

#11: Била съм с наднормено тегло през целия си живот. Освен това и през целия си живот съм била на диети.  Реших, че е време нещо да се промени. Така че след драстични промени начина ми на хранене и тренировки по 5 пъти седмично, аз успях да сваля 77 килограма.

  Килограми 11

#12: От 163кг. до 104кг. само за една година. Лицето ми изглежда е щастливо от промяната!

килограми 12

#13: Снимките показват толкова много. Забележително е как тялото ми е било в състояние да издържи на цялото това тегло, на целия стрес от теглото.

килограми 13

#14: Все още съм същото момиче. Благодарна съм за това предизвикателство.  За 13 месеца успях от 135кг. да стана от 67кг.

килограми 14

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук