Корнелия Нинова, опозицията
На снимката: лидерът на БСП Корнелия Нинова

При обективната невъзможност да се състави ново правителство, всеки ден протакане осигурява време на вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта. По този начин се обърна лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод днешната пресконференция на премиера в оставка.

Малко по-рано през деня, Борисов, заедно с част от министрите си в оставка направи осбстоен коментар на изминалите избори и се обърна лично към Нинова с думите „Не може уважаемата госпожа Нинова да каже по-бързо да закриваме парламента, да връщат мандата, защото Борисов продължавал да управлява“.

Не Вие, а Конституцията казва какво следва в такива случаи. Вие достатъчно я потъпквахте 11 години, така че не ме изненадва какво говорите и сега. В настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото оставане на Вашето правителство в оставка, коментира тя.

В заключение тя го призова да не се меси в работата на други партии и да не дава напътствия, особено ден след един от най-светлите празници.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук