Джеймс Бонд

Дълго забавената бляскава премиера на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ („No Time To Die“ ) най-накрая ще получи световният си дебют в Лондон следващия месец, съобщиха създателите на поредицата.

„Световната премиера за #NoTimeToDie ще се състои във вторник, 28 септември 2021г. в лондонския Роял Албърт Хол, се казва в съобщение на официалния акаунт в Tуитър на Агент 007.

„Продуцентите Майкъл Г. Уилсън, Барбара Броколи и режисьорът Кари Фукунага ще се присъединят към Даниел Крейг на червения килим“, гласи съобщението.

53-годишният актьор Даниел Крейг ще направи своята пета и последна изява като агент 007 в предстоящия филм. Той сподели: „По отношение на приключването на историята кръгът вече е завършен. Чувствам се емоционално удовлетворен.“

Освен него актьорският състав включва и Леа Седу и Рами Малек.

Припомняме, че 25-тата част от британска шпионска сага отлагаше премиерата си няколко пъти поради пандемията.

През януари американското студио MGM заяви, че филмът ще бъде пуснат в световен мащаб на 8 октомври.Според слуховете в Холивуд филмът е струвал на създателите си около 250 милиона долара, а успехът му е от решаващо значение за MGM, докато Universal Pictures ще разпространяват лентата в чужбина.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!