Викторио Александров
Викторио Александров

Софийски апелативен съд не пусна от ареста Викторио Александров, обвинен в убийството на приятелката си и едногодишната им дъщеричка. Прокуратурата повдигна три обвинения на 26-годишния извършител на двойно убийство. Те са за убийството на 23-годишната млада жена, с която е живеел на семейни начала, за убийството на дъщеря си и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече в нощта на трагедията.

Адвокатката на обвиняемия поиска по-лека мярка за Викторио – „домашен арест”. Апелативните магистрати не се съгласи с това и прецениха, че Викторио трябва да е с най-тежката мярка – „задържане под стража”.

В днешното съдебно заседание прокурорът в Софийска апелативна прокуратура представи нови разпити на свидетели, както и заключение от изготвената графологична експертиза на писмо, открито в дрехите на Александров. Установено е, че то е написано от обвиняемия.

Кървава трагедия се разигра в столичния квартал „Надежда” на 29 октомври. Бащата простреля смъртоносно едногодишното си дете като преди това уби с куршум в главата и 23-годишната майка. Викторио бе доведен в залата в Съдебната палата с белезници на ръцете и на краката и криеше лицето си от медиите под качулката на дрехата си.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук