Искало ли ви се е да имате повече пари, да смените работата, да промените нещо във вашите взаимоотношения или да се  преместите в друг град? Ако, за да подобрите дори нещо малко в живота си, знаете точно какво да промените, бихте ли го направили? Събитията в живота ни не винаги вървят по план. Всеки има възходи и падения. Но е важното е да не изгубим себе си по пътя.  Защото можем да се променим. Можем да променим светът, който ни заобикаля.. но за да се случи трябва да започнем от промяната в себе си.

Само след по-малко от седмица, на 27 юни, за първи път в България ще се проведе практически уъркшоп с техники по себепознаване на Лучия Джованини. Той носи името „Изцяло нов живот” и е трансформиращо изживяване и уникална възможност за участниците да си изяснят истинските цели в живота и как да се придържат към тях.

Практиките ще покажат как човек да запали положителните промени в живота си, как да овладее силата на насочването на вниманието, как да превъзмогне страховете си и да изпитва дълбоко чувство на радост и задоволство.

Лучия Джовани е автор е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Освободи живота си“.

Наричат я италианската Луиз Хей. Самата Джовани е бивш модел на Италия, а днес вече е световно признат лайф коуч.

„Реших да помагам на хората, когато бях в период от живота ми, когато работех като модел. Печелех пари, обикалях света. Но виждах страдание – в хората, в крайна сметка и в себе си. Когато пътувах, виждах, че в бедните страни хората страдат, защото имат лоши условия на живот – гладуват, нямат работа, нямат къде да живеят. От другата страна виждах хора, които имат добра работа, заможни са, но те също страдат. Аз самата имах завидна работа – международен модел. Почти всяко момиче мечтае за това, но аз не бях щастлива. Не изпитвах удовлетворение. И реших, че повече не мога да живея така. Реших, че ще променя живота си, а това не беше лесно. Трябваше да се откажа от работата си, а бях основала три компании – модна агенция, училище за модели и още една модна организация. Мислех си, че това ще е животът ми, а сега щях да оставя всичко, за да започна да практикувам професия, която по това време дори не съществуваше”, споделя Джовани.

Нейните книги и обучения са помогнали на много хора да извървят дългия път към промяната в себе си. Тя е член на Американската асоциация по психология, преподавател по нестинарство, духовен и трансформационен коучинг, работа с дъха и специалист е по техниките на медитация, работата на Лучия Джованини се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук