Едва ли има някой, който не е виждал трансформацията на украинката Валерия Лукянова, която се превърна в дишаща и ходеща кукла Барби. Като всяко малко момиче и тя обичала да с играе кукли. Валерия дори имала голяма колекция Барбита, но манията й стигнала твърде далеч… Вижте каква е историята на живото Барби.

Валерия Лукянова е родена през 1985 г. На 16-годишна възраст бъдещата Барби се преместила в Украйна, за да завърши архитектура. По-късно обаче тя заминава за Москва, където започнало и нейното преобразяване.

ВЕЩЕРСКАТА ФАЗА

Още когато Валерия е малко момиче, майка й нарисувала кръг около нея с тебешир, за да я отдели от околния свят. Тогава бъдещата Барби разбрала, че е различна и има специални способности.

През годините тя често получавала мистични видения, които я насочили към магиите. В тийнейджърските си години Валерия се увлякла по вещерството – носела само черни дрехи и участвала в тайни.

ОПЕРАЦИИТЕ

През 2007 г. тя спечелила титлата Мис диамантена корона на световнен конкурс за красота. Сред над 300 участнички журито избрало нея заради русата й коса, плътните й устни и големите сини очи.

Въпреки че конкурсът за красота доказал, че Валерия е истинска красавица, за нея това не било достатъчно. Така се стигнало до първата операция – Валерия решила да уголеми гърдите си.

С времето всички започнали да забелязват, че тя се променя драстично. Много експерти в пластичната хирургия твърдели, че тя вече се е подлагала няколко операции, включително липосукция, операция на носа, повдигане на веждите, промяна на формата на челюстта и много други. Въпреки това Валерия твърдяла, че не е лягала на операционната маса.

Всички били убедени, че една от най-сериозните операции през които преминала Валерия, е било премахването на ребра. Въпреки това, тя обидено заявила, че не се е подлагала на каквито и да е операции.

За любопитните Валерия обяснявала, че талията й е толкова тънка заради стриктната й диета и безпощадния тренировъчен режим. По нейни думи тя има строг вегетариански режим, като се храни само няколко часа след тренировка. Валерия е била и на т.нар. „въздушна диета”, която се състои в слънчеви бани и …дишане, но в последствие решила, че това не е за нея.

СТРАННОТО СЕМЕЙСТВО

Повечето родители биха спрели децата си от стремежа им да изглеждат като пластмасови кукли. Не и майката на Валерия. Точно обратното – Ирина искала все повече да прилича на дъщеря си. Двете се подкрепяли за всяка хирургична интервенция и накрая се превърнали в комплект – майка и дъщеря Барби.

Странностите на брата на Валерия Иван са дори по-плашещи от тези на майка им. Още от ранна възраст той развил вманиаченост към нея. Често носел коланите й, позирал с нея на снимки по начин, неподходящ за брат и сестра. Иван дори стигал до там, че обличал себе си и Валерия в сватбените дрехи на родителите им.

За да се отърве от манията на брат си, тя се опитала да му намери приятелка сред своите последователки. В крайна сметка Иван си намерил приятелка на име Ирина. Тя забременяла, но вместо да признае детето, Иван публикувал голи снимки на сестра си, за да заблуди медиите.

Единственият поне на пръв поглед нормален член на семейство Лукянови е по-малката сестра на Валерия Олга. Освен порцелановата й кожа, всичко в тялото й изглежда естествено.

НАПАДЕНИЯ

Въпреки очевидното, Валерия далеч не живее в приказка. Веднага след като става известна, тя започва да получава заплашителни писма и съобщения. През 2014 г. двама маскирани мъже я нападат близо до дома й и обезобразяват лицето й. След кратък престой в болница, Валерия философски решава да не обръща внимание на нападките на хората.

НОВА ПРОМЯНА

След като десетки момичета решиха, че е напълно нормално да се подлагат на пластични операции, за да приличат на идолите си за красота от детството, Валерия Лукянова се отказа от тази идея. Новата й страст е бодибилдингът.

Оказва се, че Валерия е всестранно развита личност. В свободното си време тя е DJ, оперна певица или композитор. Вече има два записани албума под спиритуалния си псевдоним „Аматю”. През 2017 г. излезе дебютният филм на Валерия „Куклата”. За съжаление хорър историята за жива кукла, сглобена от частите на много други, не се хареса на критиците и не придоби популярност.

Всеки ден на живото Барби-бодибилдър започва с малко медитация, малко йога и много часове във фитнеса. Въпреки че се е отказала от „въздушната диета”, Валерия следва строг хранителен режим и поддържа симетричните си форми с унищожителни тренировки.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук