полиция, Костенец

На 18.11.т.г. около 18.00 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за открит труп на млад мъж в землището на кв. „Долно Езерово“. Своевременно районът е отцепен, като е извършен щателен оглед на местопроизшествието. Констатирано, че тялото на мъжа е с огнестрелна рана в областта на гръдния кош,

Трупът е откаран за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. По образуваното досъдбено производство са назначени множество експертизи. Работата по случая продължава от служители на отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас.

В резултат на оперативно-издирвателните действия е установена самоличността на мъжа, съобщиха от ОДМВР. Към момента са задържани две лица, чиято съпричастност към извършеното деяние е в процес на изясняване. Работата по изясняване на детайлите по случая продължава, като действията по разследването активно се наблюдават от Окръжна прокуратура – Бургас.

По случая е образувано досъдебно производство.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!