На снимката: Нина Сеникар

Запознайте се с трите телевизионни водещи, които с външния си вид обясняват що е то славянска красота. Това са трите дами, които промениха телевизиите на Сърбия, Хърватия и Чехия, според maximonline.ru. Разбира се, по-долу ще видите някои от най-добрите им фотографии.

Николина Пишек

Моминското й име е Ристович. Родена е в Загреб, Хърватия и там прави кариерата си. Даже и дипломата й на архитект не й попречи на телевизионния успех – тя смело се хвърли в битка в областта на развлекателното шоу и скоро стана едно то най-разпознаваемите лица на Хърватия. В свободното си от екранно присъствие време Николина е примерна майка и възпитава двете си дъщерички. Блазе им с такава майка!

Нина Сеникар

Препоръчваме снимките на Нина да се гледат с подобаващо уважение, като минимум да не си бъркате в носа с писалката, защото пред Вас е една от последните носителки на титлата „Мис Югославия“ – от 2001 година /през 2003 тази държава се разпадна и вече не й беше до конкурси/.

Нина, която е роден в Нови Сад, прекарва повечето от времето с в Лос Анджелис. Ясно е, че местните режисьори са във възторг от такава съседка и тя не случайно се е снимала в десетки американски филми. Впрочем тя е участвала и в италиански и сръбски продукции, и всичко това успоредно с работата й на телевизионен водещ. Завиждаме на работоспособността й, а още повече на нейните колеги. Все пак нека се щади повечко и да се снима по-често.

Ива Кубелкова

Ива е роден в чешкия град Писек. Призоваваме читателите да прочетат няколкото реда за нея, вместо направо да се нахвърлят на снимките, както сигурно ще стане.

Отначало девойката се отдала на фотосесии и ревюта, но телевизията я изкопчила от лепкавите лапи на кариерата на модел. По-добре, така повече хора я виждат.

Ива е не само една от най-популярните чешки телеводещи, но е и собственик на салон за красота в прага. Освен това телевизионният идол има две дъщерички, които също са значим неин проект. Желаем й успех. Вече е време за снимките.

Тази беше за десерт, приятно второ преглеждане!

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук