Първото заведение с канабис в САЩ се откри във вторник в Лос Анджелис. Наречен „Lowell Farms: Canabis Cafe“, това ще бъде първият ресторант за продукти направо от фермата, който подчертава уникалната кухня и канабиса.

Западен Холивуд издаде осем разрешителни за консумация на канабис и от над 300 кандидати, „Lowell Farms“ получи първиото, гордее се заведението. Това го прави първият бизнес в Съединените щати, получил напълно легален лиценз за консумация на канабис.

В „Lowell Farms Drummer“ създаде меню, което ще отразява ароматите на Калифорния и ще включва сезонни ястия. Поради действащото законодателство в областта на канабиса, според ресторанта, ястията му няма да се правят с канабис.

„В хармония със Западната холивудска общност, ресторантът ще предложи първия по рода си нощен живот – заяви говорител на Си Ен Ен – „Lowell Farms: A Cannabis Cafe“ ще служи като гостоприемна и безопасна среда за всички, за да се насладите и да научите за консумацията в новоузаконения свят на канабиса.“

Гостите ще могат да пушат марихуана в кафенето, използвайки различни методи. Площта от 5900 квадратни фута ще има както вътрешен двор за пушене, така и за непушачи, а цялото закрито пространство е обозначено място за пушене.

Кафето ще има своя версия на дегустация, която нарича „сервиз на цветни масички“. Служител на „Lowell Farms“, с длъжност „специалист по цветята“ ще обсъди различните налични щамове и ще обясни техните аромати и ефекти.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук