Новият сайт
Новият сайт

ДПС на Делян Пеевски пусна алтернативен сайт, след като по-рано днес старият сайт dps.bg мина на страната на почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган, предаде БГНЕС.

Новият сайт се казва https://dpsbg.eu/. В него е включена информация за последните медийни изяви на единия от председателите на Движението Делян Пеевски.

Тази сутрин стана ясно, че старият сайт e под контрола на привържениците на почетния председател. На централно място фигурираше неговото писмо от вчера, в което той иска оставката на Пеевски и още петима ключови функционери на Движението, които Доган смята за отговорни за настоящата ситуация. Също така в раздела за председател липсваше всякаква информация и даваше грешка и че страницата не съществува, съобщава Дарик.

В сайта, пуснат от Пеевски, има раздел „слова на почетния председател“, като последното от тях е 3 януари 2024 г.

В стария уебсайт на преден план са изкарани новини от почетния председател д-р Ахмед Доган, включително писмото му от 10 юли, с което поиска оставката на Пеевски и обяви, че има опит за „вътрешнопартиен преврат“.

На стария уебсайт е и другият председател на ДПС – Джевдет Чакъров, който по-рано бе изключен заедно с още 16 депутати от парламентарната група на ДПС. Интересното е, че ако се опитате да отворите да видите кой е председател (от „ръководство“) излиза грешка, че страницата не е намерена.

Новият уебсайт, който му е огледален, пък съдържа новини и снимки именно с Пеевски, които се виждат на основната страница. Но отново, когато се избере опцията „председател“ от менюто „ръководство“, излиза същата грешка, че страницата не е намерена.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук