радостин василев

„Вече две или три седмици функционираме в ситуация на най-странното и комично правителство. Тази коалиция е на омертата и имунитетите. Борисов се чувства като Батман и ще загърби ролята на Зайко Байко“, заяви в парламента независимият депутат Радостин Василев.

„Ще започнат жестоки скандали. Тази конструкция няма да продължи да съществува дълго. Бойко Борисов ще ги изключи от тока, както изключи Реформаторския блок и „Обединени патриоти“, посочи още Радостин Василев.

Той даде пример с одобрените днес процедурни правила за избор на управители на Българската народна банка, Сметната палата и Националната здравноосигурителна каса, който стана при отсъствието на народни представители на ПП-ДБ, откъдето обявиха, че няма да присъстват в пленарната зала. Според Василев, с излизането си от залата, така реално са помогнали за избора на тези процедурни правила.

„ПП-ДБ са изпаднали в пълна безтегловност“, смята Радостин Василев.

„Това е категорична патерица, това са национални предатели. Те се превърнаха в любовница на ГЕРБ. Забранената любов свършва трагично“, каза още Радостин Василев, който се отцепи от ПП-ДБ.

Още вътрешнополитически новини – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук