Румен Кривицки
На снимката: Румен Кривицки

Смятам, че това безвремие на отложена политическа отговорност за управлението на страната трябва да свърши. Отказът на партиите да намерят общ език и да излъчат редовно правителство въвлича България в беда. Това заяви за ДЕБАТИ. БГ Румен Кривицки, известен пловдивски бизнесмен и кандидат за депутат от партия „Български възход“.

„Затова всеки, които иска да живее и да се развива в страната си, трябва да помогне за излизането от политическата криза. На първо място да се успокои политическата реторика, а след това в конструктивен тон да се обсъдят най-важните за българите проблеми – инфлация, доходи, спекулативно ценообразуване, продоволствена сигурност“, смята Кривицки.

Към тези социално-икономически проблеми той прибавя и тревогите за българското семейство, за мира и за войната, за емигрантския натиск.

„Мисля, че никой не трябва да бъде безучастен в тази напрегната ситуация, а да участва с целия си потенциал“, допълва той.

Защо е избрал да се кандидатира за депутат от партия „Български Възход“; за кои пловдивски каузи би работил и кой трябва да направи компромис за да има редовно правителство – четете утре в цялото интервю на Румен Кривицки за ДЕБАТИ.БГ.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук