Селена Гомес
на снимката: Селена Гомез

26-годишната певица Селена Гомез влезе в клиника за рехабилитация в началото на октомври, след като страдаше от емоционален срив след многото хоспитализации свързани болестта ѝ и трансплантацията на бъбрек миналата година, съобщи „Контакт мюзик“.

Но сега, само месец след като тя потърси професионална помощ близки до нея хора съобщават, че тя е напуснала клиниката и „се справя много по-добре”.

„Селена приключи нейната лечебна програма в Ню Йорк и се справя много по-добре. Тя се чувства освежена и е в много по-добро психическо състояние, но тя ще продължи да се среща с доктори, тъй като нейната битка с болестта продължава”, съобщава източник близък до певицата.

Нейните близки споделят, че Селена „иска да си почине и не е готова да вложи всички свои сили в работата.”

По-рано самата тя съобщи в Инстаграм, че ще отстъпи от светлините на прожекторите за малко за да може да се погрижи за емоционалното си здраве.

Селена страда от системен лупус еритематозус (системно автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган или система на тялото). През 2017 г. певицата претърпява бъбречна трансплантация. Оттогава внимателно следи здравето си.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!