Сексуалните фантазии са част от еротиката. Ето 6 от най-разпространените фантазии, споделени от мъже пред руската специалистка и журналистка Ана Халаева.

Първата фантазия няма да се хареса на жените, но повечето мъже по време на секс със своята партньорка си представят, че правят същото с Памела Андерсън, Мадона или друга извстна сексапилна жена. Това важи най-вече, когато интимните отношения са вече изчерпани и мъжът почти не изпитва никаква сексуална възбуда от партньорката си. Тогава превключва на фантазиите, за да изпълни партньорския си и съпружески дълг.

Втората фантазия е един мъж и няколко жени (количеството може да стигне до 5, че и повече в зависимост от дебита с въображение на мъжа).

Третата фантазия е с дяволски красива жена, завързана към нещо. Мъжът започва да издевателства над нея, засилвайки собствената си, но и нейната възбуда. Първоначално жената се съпротивлява, но постепенно отстъпва от завладяващата я страст. Щом красавицата бъде отвързана, тя се нахвърля върху него и започват всякакви варианти на еротичен екшън.

Фантазия №4 е като фантазия №3, но с разменени роли. Силният пол е неспособен да се съпротивлява и изтощен, безпомощен буквално се оставя да бъде изнасилен от влудяващата непозната.

Фантазия №5 е секс с мулатка или азиатка. Да, да! Азиатските и тъмнокожите жени са силен възбудител.

Последната игра на въображението е огромна къща с много стаи. Във всяка има по една жена с различна външност, възраст и секс дадености. Мъжът влиза във всяка стая и доставя удоволствие на всяка от жените.

Не всички мъже обаче искат тези фантазии да се сбъднат, защото ще престанат да бъдат фантазии, установила още любопитната Ана Халаева. Тя все пък съветва партньорите да си ги споделят, нещо от тях може да се използва и така да се поразнообрази сексуалното им битие, особено в дълготрайни връзки.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук