Слави Трифонов ИТН субсидията пожари опозиция
На снимката: Слави Трифонов.

Лидерът на новата партия „Няма такава държава” – Слави Трифонов пусна гневен пост във Фейсбук след решението на парламента политическите формации да получават 8 лева за получен глас.

Управляващите от ГЕРБ през целия ден декларираха, че държат на предложението си за 1 лев, но както по-рано лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ обяви, че ще стане, беше прието предложението на БСП – за 8 лева.

През 2016 година Слави Трифонов инициира референдум за 1 лев субсидия, но макар той да беше подкрепен от много българи, не му стигнаха 13 000 гласа, за да стане задължителен. Ето какво написа той в профила си във Фейсбук.

„Помните ли онзи велик филм „Опасен чар“ с Тодор Колев? В него Седларов и жена му скандираха с радост: „Сго-дих-ме-се!“ Защо си спомних за него? Защото днес БСП и ГЕРБ се сгодиха. А кумове са им ВМРО и НФСБ.

И за какво? За какво е тоя годеж? За пари. За нашите пари. За 8 лева субсидия на глас. Ама имало референдум, ама хората искали 1 лев на глас, ама гласували три милиона и половина души – никой не може да застане на пътя на любовта. Любовта е по-силна от всичко. Особено политическата любов.

Българските политици са доста безогледни и развратни в любовта си към парите. И това го търпим, извинете – го търпите. Какво си казвате – 8 лева нищо не са. Да, ама не е така. Вие ги избирате и те за благодарност ви обичат финансово.

Не ви ли омръзна, бе уважаеми българи? Нима думите чест и достойнство са само за Ботев и Левски?

Ако продължавате да допускате една шайка да прави каквото си иска, наистина скоро няма да има такава държава“.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук