Компания за секс-кукли, създаде най-реалистичното творение в тази област до сега. Тя разработи робот, който освен за сексуално удоволствие, може да използвате и за нормален разговор.

Висококачествената силиконова кукла, създадена от Realbotix и наречена Хармония се смята за първата, оборудвана с технология за изкуствен интелект. Той има 18 променливи черти на личността, които могат да променят жената  от срамежлива към интелектуална и дори в настроение за секс, буквално за няколко минути.

Meet Harmony – one of the first artificially intelligent sex r…

"She's going to remember things about you."

Публикувахте от Fabulous в Неделя, 3 декември 2017 г.

Творците на Хармония казват, че е в състояние да говори със собственика си за редица теми и има „постоянна памет”, която й позволява да съхранява информация от предишни разговори. Тоест, освен за интимен контакт, мъжете могат я използват и за нормална комуникация, сякаш е истинска жена.

В интервю за The Daily Star основателят на компанията Мат Мак Кюлан споделя, че ако например я попитате какво ще вечеряте, тя ще ви отговори:

„Ти ми каза, че пицата е твоята любима храна и може би трябва вечеряме точно това”.

Всяка кукла отнема около 80 часа, за да се конструира. Тя има уникални лицеви черти и гениталии, които могат да бъдат персонализирани въз основа на предпочитанията на потребителя.

Удоволствието да бъдете собственик на тази жена, която може да контролирате 24/7 струва между 10 000 и 15 000 долара.

Създателите на Хармония споделят, че тя е разработена с цел „облекчаване на самотата и подпомагане на индивидите да завладеят социалната тревожност и интимната фобия”, според техния уебсайт.

За още любопитни материали следете нашата ФЕЙСБУК страница – ДЕБАТИ 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук