Иво Инджев 5
На снимката: Иво Инджев

Моят отговорът на въпроса в заглавието е: не, съм и нямам 5 часа за губене. Сам съм си господар на времето и ставам все по-голям скъперник по отношение на безценния ресурс, какъвто е времето (ми).

Съмнявам се, че за такова прослушване има много кандидати дори и сред възхитените от тази гадост депутати, както и сред някои дегенерати, на които се нрави подлостта на партиеца да запише тайно съпартийците си и да се похвали с това.

Все пак, при цялата си ненормалност, дори и в българската политика и в политизираната среда преобладават нормалните хора, надявам се. Всеки що-годе нормален човек би си признал (макар и не непременно публично), че

говори за хората пред хората едно,

но в тесен кръг от доверени близки хора се изразява “малко” по-различно.

Ти, читателю, би ли лиснал словесна помия в лицето на видимо грозна жена с подобна констатация? Или все пак, защото си нормален, не би го направил? Но в разговор с някого, пред когото можеш да си позволиш да се отпуснеш “некоректно”, може и нещо пиперливо да речеш по същата тема. Така сме устроени и това не винаги означава лицемерие.

Лекарят, ако не е “превъртял” ( понеже и докторите са хора и си имат граници на търпимостта) не казва на обречения си пациент “предстои да пукнеш”, нали. Дали точно с такива думи, но нещо подобно със сигурност би споделил далеч от ушите на осъдения на смърт от онази с косата.

Мога да дам още много примери защо не е учудващо че от всеки-повтарям, от ВСЕКИ таен

запис на 5-часов разговор на няколко десетки политици

(или просто хора), който не е предназначен за публична употреба, могат да произтекат нежелани за говорещите на записа последици. Само че не ВСЕКИ е способен на подлостта да причини това най-съзнателно и злонамерено на хора, които са му имали доверието да го смятат за свой съратник и съмишленик.

Нямам 5 часа за губене: секунди са ми достатъчни, за да преценя, че снимането под полата с цел показване на жадната за подобни ПИКантерии аудитория е свинщина. Спомнете си както именно ПИК разпространиха откровена порнография, за да дискредитират кандидат за кмет на София. Сега се правят на възмутени от своето подобие Радостин Василев.

Освен това за всеки политически грамотен човек е ясно и без доказателствената радостна превъзбуда на рашистите от свинщината на Радостин, че тя обслужва путлеризма.

Коментарът е поместен във фейсбук страницата на Иво Инджев. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

Още актуални коментари – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук