Иво Инджев 5
На снимката: Иво Инджев

Фюрера е осъден за клевета. Цяло чудо е, че му се случва за първи път. 

Хващал съм го в лъжа многократно, както и неговия щурмбанфюрер Доносчо Ганев, който си измисли, че съм вървял след американския посланик на влизане в сградата на Народния театър на концерта на Лили Иванова на 20 май т.г., макар въпросният посланик изобщо да не присъстваше там.

Тези двамата, както и щурмоваците им от парламентарната група (хванати да агитират лицемерно срещу ваксинирането по време на китайската пандемия след като са се ваксинирали и да си държат спестяванията в евро въпреки крясъците им срещу въвеждането му в България), са изпечени лъжци.

Ако имаше справедливост, партията им трябваше да се нарича “Нагаждане” ( към рашистките изисквания да се лъже непрекъснато).

“17 лъжи е изрекъл по време на предизборната кампания за вота на 2 април Костадин Костадинов от партия ”Възраждане”. Редом до него с 11 неверни твърдения се нареждат съпартиецът му Цончо Ганев, както и Делян Добрев от ГЕРБ, показва справка на платформата ”Лъжеш ли?””.

Тандемът от водещи лъжци начело на фашизоидната банда прерасна в триумвират откакто издигна Деян Николов за кмет на София. Това а същият, който надъхваше тълпата да замеря с червена боя сградата на ЕС в центъра на столицата. Не е известно онези, които се правят, че разследват “инцидента”, да се предприели стъпки срещу него като очевиден подбудител.

Малките стъпки, като осъждането на фюрера за клевета, могат да допринесат много за разобличаването на тези лъжци и клеветници. “Просто” всеки път, когато им дават думата в медиите, където са безспорни шампиони по злоупотреби с публичното говорене ( но реват, че медиите слугували другиму) трябва да бъде припомняно: “осъжданият за клевета е в студиото”.

За съжаление се оказа, че в законодателната, в изпълнителната и дори в затлачената от зависимости от проруското статукво съдебна система е възможен напредък в противопоставянето на рашизма, но медиите ( без да обобщавам, но важи за достатъчно голяма част от тях) се оказват последния му “рубеж”. А който разгласява тази истина бива заклеймяван или отстраняван от медийни участия.

Наскоро за клевета беше осъден и собственикът на т.н. агенция ПИК Недялко Недялков, водещ специалист ( в състезание с неговото подобие П.Блъсков) в поръчкови очернящи медийни кампании срещу подбрани жертви сред политиците, журналистите и пр. публични лица, омразни на клеветника и неговите наемници.

Очевидно чистото съдебно минало не струва нищо на полето на морала, на което доказаните клеветници се упражняват безнаказано и арогантно в ролята на обвинители.

Текстът е публикуван в личния блог на автора. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук