Милен Цветков, катастрофа, кола

Кадри от охранителна камера в района на булевард “Черни връх” показват момента на катастрофата, в която 22-годишният Кристиан се врязва в колата на Милен Цветков, като изхвърля колата му на 20 метра навътре в кръстовището. От кадрите се вижда, че шестима пресичащи в този момент пешеходци се разминават на косъм със смъртта и като по чудо няма пострадали сред тях.

Това е моментът на катастрофата с Милен Цветков… предупреждавам. Обърнете внимание, още колко хора можеше да затрие това дрогирано дете. Пешеходците изкараха голям късмет…

Gepostet von Georgi Marinchev am Dienstag, 21. April 2020

Камерата записва катастрофата, станала на 19 април – Великден, в 18:03:49 часа.

На видео кадрите се вижда още как седми пешеходец преминава през пътеката буквално няколко секунди преди зловещия удар на „Ауди“-то в колата на журналиста.

От видеото се вижда и високата скорост, с която джипът на Кристиан се врязва в колата на Милен Цветков.

Любопитно е да се отбележи също, че кола, движеща се в насрещното движение, вероятно завиваща надясно, също грубо отнема предимството на пешеходците, което също трябва да се отбележи като провинение, в което биха могли да пострадат хора.

От Бърза помощ на няколко пъти съобщиха, че сигналът е подаден в 18:16 часа, а 5 минути по-късно на мястото на инцидента е пристигнала линейката.

„Подаден ни е сигнала в 18.16 ч. Диктуван е в 18.19 ч. Екипът е бил на място в 18.23 ч. За 5 мин. екипът е заварил мъж по гръб, на който хора са му оказвали помощ. Цветков е заварен в кома”,  каза на извънреден брифинг директорът на Спешна помощ-София д-р Георги Гелев.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук