Както е известно, никой не е идеален и дори знаменитоститe в Холивуд имат своите недостатъци. Въпреки прекрасните им гардироби и аксесоари, когато свалим поглед по-надолу от роклята, към стъпалата, при някои се наблюдава несъответствие с добрия външен вид. Най-лошото в грозните стъпала е, че за любителките на червени килими и открити обувки е много сложно да ги прикрият.

1/ Сара Джесика Паркър

Тя изглежда безупречно за годините си, фигурата и чувството й за вкус карат хиляди жени да зеленеят от яд. Само че вените на стъпалата на звездата от „Сексът и гръдът“ изглеждат направо ужасно.

2/ Клаудия Шифер

Клаудия въобще не се смущава от своя недостатък: на палеца на единия й крак липства по-голямата част от нокътя, но супермоделът не прибягва до процедури за увеличаване или до операция.

3/ Дженифър Анистън

Краката на Дженифър Анистън, за съжаление, също са доста далеч не само от идеалното, но и от нормалното състояние.

4/ Виктория Бекъм

Виктория Бекъм е не само икона на стила, но и носител на титлата „Най-ужасните крака на Британия“. Замесена ли и е тук подаграта?

5/ Парис Хилтън

При нея стъпалата са не само големи /според някои данни носи номер 41-43/, но и с хиксообразна форма. От това никакви пари и наследства не могат да спасят човека.

6/ Елизабет Хърли

Актрисата често забравя за педикюра и хигиенните грижи. Стъпалата й са покрити с изсъхнала, изпръхнала и ронеща се кожа.

7/ Кейт Бекинсейл

Въпреки че според много авторитетни издания Кейт е най-красивата жена в света, те предпочитат да не споменават излишно стъпалата й, защото гледката не е от най-приятните.

8/ Кели Осбърн

Тя си плаща за грешките в младостта – татуировки в пияно състояние, отсъствие на режим на хранене и други такива „красоти“, които се отразиха на външния й вид не по на-добрия начин.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук