Кайли Дженър /снимка: Инстаграм/

22-годишната Кайли Дженър е заплашена от затвор, след като на официалния уебсайт на „Форбс“ беше публикувана статия, в която се твърди, че влиятелната красавица „вече не е в списъка с милиардерите и че е изтъкала „мрежа от лъжи“, твърди „Дейли Мейл“.

„Тя е изтъкала мрежа от лъжи относно данните за компанията и размера и успеха на бизнеса си и е извършила измами при плащането на данъци. Тя е фалшифицирала данъчните декларации“, твърди „Форбс“ и добавя, че Кайли е направила всичко възможно, за да „декларира статут на милиардер“.

Кайли Дженър

„Дейли Мейл“ цитира известния адвокат Ян Ханджлик, че твърденията на „Форбс“ могат да изправят „кралицата на червилата“ пред сериозни правни проблеми.

22-годишната риалити звезда беше изненадана от статията, като публикува в туитър: „Мислех си, че това е реномиран сайт. Виждам само няколко неточни твърдения и недоказани предположения хаха. Никога не съм искала да получа това „признание“ и не съм лъгала, за да го направя.’

Тя добавя и цитат от доклада на Forbes, в който Дженър и техния счетоводител са обвинени в направата на фалшиви данъчни декларации. – Издаването на данъчни декларации, които вероятно са подправени, какво е вашето доказателство? значи просто сте мислели, че са фалшифицирани? какво чета всъщност? “, туитна Кайли.

След публикацията на „Форбс“ Кайли написа в Инстаграм:

„Благословена съм, имам красива дъщеря и успешен бизнес и постигам голям напредък. В момента мога да направя списък със 100 неща, които са по-важни от това да доказвам колко пари имам.“

Кайли Дженър

Кайли Дженър бе обявена преди година, пак от „Форбс“, за най-младия самосъздал се милиардер. Тогава тя бе на 21 години.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук