На 12 март на територията на Габрово, Севлиево и Дряново се проведе специализирана полицейска операция, свързана с противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред, осигуряване на полицейско присъствие в уязвимите райони и пътна безопасност.

В хода на полицейската акция служители от ОДМВР Габрово съвместно с екип на „Зонално жандармерийско управление“ – Плевен извършваха  проверки на лица, моторни превозни средства и частни адреси.

Ромео и Жулиета от Габрово задигнаха хиляди и най-нагло заживяха в чужд дом

Екипите работеха в различни направления – криминална, икономическа престъпност, както и спазване на Закона за движение по пътищата.

Извършени са проверки на общо 180 лица, 133 МПС, 4 лица с криминални прояви, 8 сборища на криминално проявени лица, 4 заложни къщи; 5 търговски обекта; 6 питейни заведения; 2 пункта за изкупуване на черни и цветни метали; 3 автоморги, автосервизи и депа. Съставени са 52 акта за установяване на административни нарушения. Връчени са 25 ел.фиша. Задържани са 2 лица. Регистрирано е 1 престъпление по чл.354а от Наказателния кодекс, за което е образувано досъдебно производство.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук