Въоръжена с мачете жена от американския щат Монтана нахлула в къщата на бившия си приятел, накарала го да се съблече и след това го принудила да прави секс с нея, съобщават от полицията, съобщи „Смокинг гън“.

Както се съобщава в жалбата, Саманта Миърс, на 19 г., влязла в дома на жертвата в Грейт фолс в петък, когато той не си бил вкъщи. Когато мъжът се върнал, Меърс „застанала пред него с мачетето“. След това Меърс казала на мъжа да „се качи на леглото и да си свали дрехите“.

Жертвата казал на полицията, че е изпълнил заповедите на Миърс от „от страх за сигурността си“, добавяйки, че „нямал чувството, че може да напусне помещението по това време, без да бъде наранен от Mиърс“.

Следователите посочват, че след като Миърс свалила панталоните си, тя скочила върху жертвата „и те извършили сношение“. Жертвата казва, че Миърс, която не пускала мачетето, го хапела по ръката и „продължила да прави секс с него, след като той се опитал да сложи край на случващото се“.

Когато приключили с насилествената сексуална игра, насиленият мъж тайно направил няколко снимки с телефона си на Миърс. Той тайно звъннал на 911, след като избягал от къщата си.

Срещу Миърс са повдигнати обвинения по няколко престъпления.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук