На снимката: Леонардо ди Каприо и Камила Мороне

Защо звездата Леонардо ди Каприо се разделя с приятелките си и защо толкова често ги сменя?! Подробностите не са известни, но интересен факт е, че носителят на „Оскар“ не се вижда с момичета на възраст над 25 години.

Камила Мороне

В момента звездата на „Титаник“ се среща с Камила Мороне и изглежда, че нещата около тях вървят добре, но според „OK Мегазин“ е добре да се види дали двамата ще останат заедно, когато красавицата премине тази възраст.

 

Камила Мороне

Досега всички момичета до ди Каприо са били по-млади.

Хелена Кристенсен
Ева Херцигова

И докато годините на актьора растат и вече са 44, възрастта на неговата партньорка не трябва да надвишава 25.

Дали зад решението да не създава семейство и деца не се крият творчески амбиции или фактът, че баща му се е разделил с майка му, когато Лео е едва на годинка?

Кристен Занг
Жизел Бюндхен
Бриджит Хол

Ясно е обаче, че актьорът има точно определен вкус за жените – дълги крака и руса коса. Сред известните му гаджета са Бриджит Хол, Кристен Занг, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели, Блейк Лайвли…

Блейк Лайвли
Бар Рафаели

Освен това се спекулира, че единствената му истинска любов е неговата колежка от „Титаник“ Кейт Уинслет. Разбира се, и двамата не коментират слуховете, но разкриват, че са много добри приятели.

 

Кейт Уинслет
Камила Мороне

Дали ще остане с красивата аржентинка Камила Мороне за дълго време, само времето ще покаже. Тя е едва на 21 години и има потенциал да остане още няколко години звезда за Леонардо.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!