Кърт Енгъл

Семейството на Кърт Енгъл току що порасна. Той и съпругата му осиновиха 15-годишно момче от България, но все още се опознават.

Пред TMZ Енгъл обясни защо е избрал да осинови 15-годишно дете от България.

Кърт Енгъл

Джоузеф нямал големи шансове за осиновяване, затова Енгъл и съпругата му решили да му дадат невероятна възможност.

„Аз и жена ми решихме, че искаме да осиновим дете, но тя направи някакво проучване и установи, че децата над 10-годишна възраст почти нямат шанс да бъдат осиновени. Затова решихме, че няма да вземем малко дете, но ще опитаме да си осиновим по-голямо.”

Кърт Енгъл

Оказва се, че те са направили голяма услуга на Джоузеф. Най-големият проблем е, че момчето не знае и дума на английски. Тъй като процесът по осиновяването отнел 18 месеца, Джоузеф имал достатъчно време, за да започне уроци по английски.

„Изкара 6-месечен курс по английски и научи малко, но още се нуждае от помощ”.

„Дали сме му време да се отпусне. Той е специално дете.”

Кърт Енгъл

Дано семейството на Енгъл да бъде добро за Джоузеф. Съпругата на Енгъл говори малко български, но Кърт не знае и дума.

Кърт Енгъл е младежки шампион по борба в САЩ (1987) и два пъти шампион по борба на университетско ниво в САЩ (1990 и 1992). Става световен шампион по борба през 1995 и олимпийски шампион по борба свободен стил в категория 90-100 кг на XXVI летни олимпийски игри в Атланта през 1996 година.

След спортните си успехи Кърт Енгъл решава, че е време да поеме по друг път на развитие и през 1998 г. подписва договор с Винс МакМеън – собственик на Световната федерация по кеч (WWE).

Кърт Енгъл

Още с първия си официален мач (1999 година в турнира „Оцеляване“) Кърт побеждава Шон Стейсък. От този момент следва подем в неговата кариера, като за една година той печели: европейската титла, като на финала побеждава Вал Винъз; интерконтиненталната титла, за която побеждава Крис Джерико.

Остава непобеден цели 6 месеца, когато в е туширан от Скалата в собствения си роден град.

„Крал на Ринга“ става през 2000 година, като на финала побеждава Ракиши. След победа над Скалата Енгъл става шампион на федерацията.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!