Българската гордост в Холивуд Нина Добрев се завръща в сериала „Дневниците на вампира”, който я направи световноизвестна. Актрисата ще се появи е последния епизод на сагата.

Новината съобщи самата Нина в Инстаграм, като не можа да скрие вълнението си, че отново ще играе в шоуто.

Звездата от български произход публикува в профила си снимка на сценария на финала, на която ясно се вижда, че това е нейното лично копие. Епизодът ще носи името “I Was Feeling Epic”, а под кадъра Нина написа: “Знам, че е четвъртък, но това не е TBT (“throwback thursday”, бел. ред.).” Хаштаговете пък гласят “Отново на снимачната площадка” и “TVD завинаги”.

I know it’s Thursday, but this is not a TBT. #BackOnSet #TVDForever

A photo posted by Nina Dobrev (@ninadobrev) on

 За заклетите почитатели на шоуто нямаше никакво съмнение, че Добрев ще намери пролука в натоварения си график, за да завърши историята на Елена Гилбърт. Когато актрисата напусна след шести сезон, сценаристите направиха така, че да не убиват персонажа й, за да може да я видим отново на финала. В социалните мрежи феновете спекулират, че в последния епизод ще гледаме Нина и в другата й роля – тази на двойничката на Елена, Катрин Пиърс или Катерина Петрова. Припомняме ви, че преди години създателите на сериала се вдъхновиха от Добрев и решиха Катрин да е българка. Това даде възможност на Нина да използва родния си език в шоуто.

След обявлението от страна на Нина, изпълнителните продуценти на “Дневниците на вампира” Джули Плек и Кевин Уилямсън пуснаха изявления относно нейното завръщане. Джули, която също така ще режисира финала, написа: “Развълнувана съм, че ще можем да завършим шоуто по начина, по който винаги сме искали – с Нина обратно, която да ни помогне да се сбогуваме.” Уилямсън пък добави, че заедно с актрисата ще се уверят, че финалът е наистина епичен.

Само преди малко повече от седмица, по време на премиерата на новия й филм “Трите хикса: Обратно в играта”, Добрев беше запитана от журналист дали планира да се върне за края на сериала. Тогава актрисата заяви, че не може да коментира темата, но каза, че може да му се усмихне, след което го дари със заслепяваща усмивка, която не остави съмнение какъв би бил отговорът й.

Нина Добрев, Иън Самърхолдър. Дневниците на вампира

Припомняме, че 28-годишната актриса имаше връзка с колегата си от сериала Иън Самърхолдър. Нина напусна сериала малко след като двамата се разделиха и се насочи към снимане на филмови продукции в Холивуд.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук