Поп-фолк певица от 90-те, известна с псевдонима Нена е новият изпълнителен директор на „Напоителни системи“ ЕАД. Истинското Й име е Снежина Динева, а клипът към песента й „Играчка“ от близкото минало може да бъде видян тук.

Репортерска проверка в интернет установи, че името й е спрягано предимно във връзка с шоубизнеса. Ние сме добронамерени и както се казва в един стар виц – даваме на новата директорка на „Напоителни системи“ още един шанс: за 20-25 години, тя би могла да завърши висше, да специализира и ако щете – да стане ядрен инженер. Всичко може… Дамата, която твърди „знай, че ти трябва пачка, за да ме имаш някой ден“, наистина е претърпяла кариерна трансформация, оглавявайки „Административно-правна дирекция” в „Напоителни системи“, сочат още резултатите в Гугъгъл.

Но не това е притеснителното. Фактът, който по-скоро буди недоумението ни е, че тя сред разследваните от прокуратурата лица за злоупотреби в дружеството. Дали назначаването й за директор на дружеството е знак, че ще бъдат свалени обвиненията срещу нея? Дори да е така, редно е Динева да поеме поста, след като обвиненията срещу нея отпаднат.

Прокуратурата събира данни за безстопанственост на директори в „Напоителни системи” от февруари. Образувано е досъдебно производство срещу ръководни лица, като обвинителите смятат, че дружеството е ощетено с над 800 хил. лева.Липсва и информация относно образованието на Динева, а също и по какъв начин тя е преминала от шоубизнеса към ръководни държавни постове.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук