Райън Гослинг е на гребена на вълната в Холивуд, благодарение на лентата с негово участие „Ла-Ла Ленд”, която получи седем статуетки на тазгодишната церемония „Златен глобус”.

Филмът разказва за любовната история на джаз пианист и млада актриса.

Лентата е сред основните фаворити за наградите „Оскар”.

В „Ла-Ла Ленд” влизате в ролята на джаз пианист, който се опитва да пробие в Холивуд. Привлечен ли сте от музиката в реалния живот?

Баща ми беше музикант, сестра ми се изявява в музикални и театрални пиеси, а чичо ми беше двойник на Елвис Пресли. Именно благодарение на него избрах актьорството. Бях тотално хипнотизиран, когато той облечеше костюм на Елвис и започнеше да пее и танцува. Така че, да, музиката е неразделна част от моя живот.

И вашият дебют ли беше труден както на героя ви във филма?

Абсолютно! Няма дори апартамент под наем, когато дойдох да опитам късмета си в Лос Анджелис. Напуснах Канада и дойдох да завладея Холивуд като си мислех, че много скоро ще се превърна в звезда. Разбира се, това не се случи просто така. Първоначално дори нямах място, където да отседна. Режисьорът Рон Оливър ми позволи да преспя на канапето в хола му, докато успея да си намеря подслон в Ел Ей.

Имате ли усещането, че сте жертвали част от живота си, за да успеете в Холивуд?

Не, не мога да кажа такова нещо. Поглеждайки назад мога да си призная честно, че съм бил голям късметлия. За разлика от моя герой във филма (Ла-Ла Ленд бел. ред.) джаз пианист пурист, който не прави отстъпки в името на кариерата, аз се съгласих да правя разни неща по телевизията, с които не се гордея. Това, без съмнение, ми позволи да опозная този бизнес, преди да имам възможността да избера киното.

Как изглежда животът Ви, когато не работите?

Предполагам знаете, че си бях взел почивка от шоубизнеса преди да се снимам в „Ла-Ла Ленд” и „Добри момчета”. Имам две деца (две момичета, родени през 2014 и 1016 с актрисата Ева Мендес бел.ред.) и отдавам цялото си време на тях. За мен моето семейство е преди кариерата. Сега, когато не снимам отдавам цялото си внимание на моето семейство.

Трудно ли е да сте заобиколен само от жени?

За мен това е истинско обичение. В нашия дом в Лос Анджелис всеки ден научавам как се справят жените. Те са истински ангели и много се радвам, че аз и кучето ми сме единствените мъже в къщата! (смее се)

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук