Доналд Тръмп обвини знаменитата американска актриса Мерил Стрийп в тенденциозност и я нарече „привърженичка на Хилари“. Причината – речта на актрисата по време на церемонията по връчването на кинонаградите „Златен глобус“.

В словото си Стийп цитира реч на новоизбрания президент от предизборната му кампания, в която той се подиграл на репортер с увреждания.

„Става въпрос за момента, когато човекът, който иска да седне на най-уважаваното място в страната, имитира репортер инвалид–човек, когото той превъзхожда по привилегированост, власт и възможности за реагиране. Това разби сърцето ми. Неуважението води до неуважение. Насилието пробужда насилие. Когато влиятелните използват позициите си, за да тормозят останалите, всички губим“, подчерта холивудската знаменитост.

В типично свой стил, използвайки социалните мрежи, Доналд Тръмп заяви, че никога не се е подигравал на репортера и никога не би се присмял на човек с ограничени възможности.

„Просто показах подлизурството му, когато той напълно промени една история отпреди 16 години, разказана от него тогава, за да ме представи в лоша светлина“, добави президентът

Милиардерът нарече Мерил Стрийп надценена актриса. В поредица от постове в социалните мрежи, новоизбраният държавен глава на САЩ написа:

„Мерил Стрийп, една от най-надценяваните актриси в Холивуд, не ме познава, но ме атакува. Тя е фенка на Хилари и загуби много. ”

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук