Джордж Клуни исъпругата му Амал Клуни очакват близнаци. Според InTouch Weekly семейството ще посрещне на бял свят момче и момиче. Източници източници, близки до двойката разкрили пред изданието, че актьорът и неговата съпруга са изключително щастливи от новината.

До момента нито един от двамата не е коментирал слуховете за бременността на Амал. Те се появиха след като г-жа Клуни се появи на официално събитие на 9-ти януари, облечена в широка флорална рокля на Dolce&Gabbana, с леко наедряло коремче.

55-годишният актьор неведнъж е споделял, че не иска деца, но Амал е тази, която го е убедила да си имат наследник. Двамата дори обмисляха идеята да си осиновят дете, а техните семейни приятели – Брад Пит и Анджелина Джоли, даваха своите съвети в тази насока. “Джордж е готов за най-голямата си роля, тази на баща, защото е бил ерген твърде дълго време и вече се усеща зрял за родителството. “Повечето хора не подозират, че той е страхотен с децата и ги обича”, обяснява източникът пред InTouch Weekly.

“Джордж и Амал очакват близнаци през март. За нея беше доста трудно да се откаже от работата си, но избра спокойствието, пред това целия свят да следи всяка нейна стъпка. Амал прехвърли повечето си ангажименти на сътрудниците си и избягва да се показва в обществото. Бебета са важни за нея и Джордж, и двамата искат спокойно да дочакат раждането им”, издават близки до двойката.

Джордж и Амал се ожениха през септември 2014 г. на пищна церемония във Венеция и веднага след това се превърнаха в една от най-любимите и стилни двойки на Холивуд.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук