Кукла трол, с лика на американския президент Доналд Тръмп, подготвя един от най-известните автори на този тип играчки – Чък Уилямс.

Проблемът обаче е, че липсва финансиране. В сайта „Кик стартер”, Уилямс пише, че интересът към фигурките е изключително голям.

„Играчката ми е много скъпа и Слава Богу, явно предизвиква усмивки във всички сфери на политическия спектър. Това всъщност беше изненада за мен. Много се радвам, че успях да ощастливя хората чрез тази играчка”, пише Уилямс.

Идеята му е тролчето, с лика на Доналд Тръмп, да достигне до всички хора по целия свят, но липсата на средства възпрепятства реализацията й.

Пред скулптура стои още едно предизвикателство – той не може да намери и фабрика, която да изработи куклите.

Уилямс уверява почитателите на неговите кукли, че щом всички проблеми бъдат разрешени, троловете ще бъдат разпратени към онези, които са си ги поръчали.

Фигурката е с размери 12 х 10 см. и струва само 25 долара.

Авторът Чък Уилямс е на 56 години и е родом от щата Уисконсин. Той е пенсиониран старши скулптор от компанията „Дисни” в Калифорния.

В продължение на 30 години артистът е създавал скулптури за филми, играчки, тематични паркове и фигурки с колекционерска стойност.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук