Френската соул дива от африкански произход Имани отново ще завладее българските си фенове. Тя ще вземе участие във фестивала „Франкофоли”, който ще се проведе на 16-и и 17-и юни в Благоевград. Очаква се изпълнителката да се качи на сцената през втората вечер от събитието.

До края на месец март ще бъдат обявени и останалите участници в тазгодишното музикално събитие.  И тази година вторият ден на фестивала „Франкофоли”  ще бъде с вход свободен за всички жители и гости на града.

До момента в двете му издания се включиха едни от най-популярните по света френски артисти. Сред тях са ZAZ, Нувел Ваг, Джипси кингс, Патрисия Каас, DJ Боб Синклер и събраха 25 000 души публика. Специално за музикалния фестивал градът се изпълва с хиляди фенове на френската музика от цяла България и от и чужбина, а хотелите с обща леглова база около 7000 места, бяха с пълна заетост седмици преди датите на провеждането му през миналата година.

Една от изненадите на фестивала тази година е и новото място на провеждането му. Отново на открито, за първи път огромната сцена ще бъде построена на мястото на бившите казарми в Благоевград, с което общината ще представи и най-новата локация в България за културни събития.

Едни от най-известните хитове на Имани са “You will never know”, “Don’t be so shy” и „Silver Lining”.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук