сватба, изневяра

21-годишна жена, която се омъжила за 74-годишен, му изневерявала само след седмици с друг възрастен мъж, съобщава „Мирър“.

Миляна Божич е видяна в сръбското риалити шоу „Парови“ – /“Двойки“/ да целува 60-годишния Неманя Стаматович Забац. Това става, въпреки че беше омъжена за Милойко Божич от септември тази година.

сватба, изневяра

сватба, изневяра

Местните медии съобщават, че последният инцидент идва само седмици, след като Миляна беше щракната гола в леглото с друг много по-възрастен мъж.

сватба, изневяра

На снимките, направени от шоуто, Милиана може да се види как целува г-н Забац и седи в скута му. Други снимки ги показват в леглото заедно, а местните медии съобщават, че е правила секс с друг по-възрастен мъж, докато съпругът й е спал до тях. Неназованият мъж, който според съобщенията е по-стар дори от съпруга Милойко, даже присъства на широко рекламираната им сватба.

сватба, изневяра

Твърди се също, че е женен с деца, въпреки че Миляна отрича да е правила нещо с него. Тя каза:

„Този, който е публикувал тези снимки, ще бъде съден. Те са селфи, които взех и знам на кого съм изпратил снимките и знам кой ги е публикувал. Виждал съм този мъж няколко пъти, но не съм бил в отношения с него.“

В предишния сезон на риалити шоуто „Парови“, Миляна също участва и призна, че е правила орален секс с 35-годишния женен състезател Александър Позгай, след като Милойко беше елиминиран.

сватба, изневяра

По това време тя каза:

„Бяхме интимни. Не сме имали пълен секс, аз го задоволявах орално и той направи същото за мен. Имаше и докосване и гушкане.“

сватба, изневяра

Въпреки очевидната й разхайтеност, Милойко прости на половинката си.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!