Ен Синк (NSYNC) е една от най-известните американски бой банди. Тя е формирана в Орландо, Флорида през 1995г.

Интересно е, че на английски името на групата означава „в синхрон”, а абревиатурата е формирана от последните букви в имената на членовете: JustiN, ChriS, JoeY, LansteN и JC.

Когато групата престава да съществува, Шазе и Тимбърлейк са единствените, които излизат със собствен албум.

Поп звездата Джъстин Тимбърлейк напусна през 2002г. Години по-късно той сподели, че е чувствал, че той се интересувал повече от музиката и работата по онова време, за разлика от останалите момчета в музикалната банда.

След като решава да развива самостоятелната си кариера, музиката на Джъстин не спира да оглавява музикалните класации.

През 2016г. известният в САЩ музикален импресарио Лу Пърлман, създал младежката банда „Бекстрийт бойс“ (Backstreet Boys), „Ен Синк“ (NSYNC) и други групи, почина на 62-годишна възраст, излежавайки присъда в затвор в Тексас.

Кариерата на Лу Пърлман взе летящ старт през 1993 г. със създаването на „Бекстрийт бойс“, чийто дебютен албум стигна тираж от 130 милиона екземпляра. След този успех той създаде групата „Ен Синк“, които също се реализираха добре.

Лу Пърлман бе осъден на 25 г. затвор по редица обвинения, включително мошеничество, престъпен сговор и пране на пари. Той бе обвинен и че е създал една от най-големите финансови пирамиди, оставяйки след себе си дългове от 300 милиона долара.

Но тук говорим за музика. През годините прави впечатление, че членовете на „Ен Синк” не са особено задружни, за разлика от колегите им Backstreet Boys, които отново се събраха и дори подготвят турне.

Как изглеждат днес момчетата от NSYNC, вижте в галерията ни:

 

Как изглеждат днес момчетата от Backstreet Boys вижте ТУК.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!