Слави Трифонов,
на снимката: Слави Трифонов

3 777 души са изявили желание да управляват България като част от новия проект на шоумена Слави Трифонов. Това обяви той в открито писмо до медиите.

За целта Дългия ще проведе кастинг на 2, 3 и 4 февруари, който обаче няма да се излъчва в телевизионния ефир на бТВ, където продължава да тече шоуто му. Вместо това ще бъде предаван на живо в интернет.

„Сред желаещите са хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография“, пише в откритото писмо Трифонов.

„Уважаеми съграждани, с всеки изминал ден става все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна. Между другото така пожелаха над 2 милиона и половина от българските избиратели чрез законен Референдум. Предполагам сте много щастливи от това, че България е председател на Съвета на ЕС, но дали това по някакъв начин ви кара да се чувствате по-добре, се съмнявам“, казва още шоуменът.

Той споделя, че заедно с колегите си от Инициативния комитет за провеждането на Референдума са решили да покажат други хора – „различни от сегашните политици“. Такива, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. „Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава“, пише Трифонов.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук