мъж и жена

Трудно е, когато сме влюбени, да разберем дали мъжът, когото в момента боготворим, е наистина „човекът за нас”. Този кратък тест ще ви помогне в началния етап на връзката си да определите дали това е „вашият мъж”, избягвайки губенето на време, болката и разочарованието.

Той не е независим

Ако мъжът не е достатъчно зрял и по принцип се държи като зависим от обстоятелства или хора – това не е добре. Трудно му е да решава трудни житейски задачи и винаги очаква помощ от другите, често играе ролята на жертва? Може би е възпитаван от властна майка. Тогава помислете дали имате нужда от такъв мъж. Може ли изобщо да се смята за мъж? По-подходящ е терминът „момче“. Той все още трябва да порасне. Ако не искате да влачите семейството на гърба си и да се мъчите сама за решаването на житейските проблеми, тогава по-добре си помислите: заслужава ли си да сте с това „чаровно момче”?

Не сте „себе си” в компанията му

Ако забележите, че до този мъж сте в някакъв вътрешен дискомфорт и не се чувствате спокойно в компанията му – това е лош знак. Опитвате се да му угаждате и да го впечатлявате, не можете да му се доверите и да се отворите към него, защото се страхувате да не го разочаровате?

Ако изпитвате често това – той определено не е „вашият човек”. Трябва да се чувствате спокойно и удобно около мъжа в живота си. Не трябва да се страхувате дали не изглеждате глупаво, дали сте забавна или грозна. Трябва да сте просто себе си.

Комуникацията ви е трудна

Един от компонентите на хармоничната връзка е комуникацията. В една връзка мъжът и жената трябва да са приятели, да се интересуват, да се забавляват и да се разбират.

Ако имате трудности в общуването в началото на връзката си – тогава е малко вероятно да успеете.

Често ви лъже

Ако редовно хващате мъжа си в лъжа – осъзнайте се!

Невъзможно е да се изгради щастлива връзка върху лъжи и недоверие.

Крие близките си приятели?

Когато мъжът има сериозни намерения към жената до себе си, той определено ще иска да я запознае с всички свои роднини, включително родители и приятели.

Ако един мъж непрекъснато забавя запознанството с близките си хора, търси оправдания, тогава най-вероятно той не иска нищо сериозно от връзката ви. Следователно, нямате нужда от такъв мъж. Защо изобщо си губите времето?

Вие сте твърде различни

Ако забележите, че вие и любимият ви мъж имате много различни виждания за живота и различни цели – замислете се. Например за вас основното нещо в живота е силно семейство, но за него – забавление, пътуване, живот за удоволствие.

Това значи, че се интересувате от различни неща и – което е по-важното, имате различни ценности. Това е много лош знак.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук