емил боев, тяло
На снимката: Емил Боев.

Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край пернишкия квартал „Бела вода“, съобщи късно снощи bTV. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Тялото е закарано за аутопсия и предстои да бъде изяснена самоличността.

То е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязан от работници. По тялото е открита следа от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място.

В изплувалото тяло е открита личната карта на изчезналия Емил Боев, съобщи NOVA.

При първоначалния оглед не са установени следи от насилие

От МВР казаха, че ще бъде извършена ДНК експертиза, за да бъде установена самоличността на намереното тяло. Уведомени са близките на Емил Боев, които са извикани за разпознаване.

25-годишният мъж беше в неизвестност 62 дни, след като изчезна по време на фестивала „Сурва“ в Перник. Последно той беше забелязан в близост до автомобила си, където е оставил телефона си без батерия. Излязъл е от колата и е тръгнал към покрайнините в Перник.

Неговите близки организираха мащабна акция по издирването му, която обаче не даде успех. Семейството му обяви парична награда от 100 000 лева за този, който го намери жив.

Още новини от деня – четете тук

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук