Игра на тронове

„Игра на тронове“ се превърна в един от най-успешните сериали в историята. Краят на телевизионното шоу ще бъде ознаменуван със специален епизод, включващ всички участници в него, независимо дали персонажите им вече не са част от сериала, или са от малкото оцелели до последния му сезон. Това сподели актьорът Шон Бийн, който се превъплъти в ролята на Нед Старк. И преди да видим всички участници в продукцията на HBO, събрани отново заедно, нека си припомним как са се променили до момента.

Николай Костер-Валдау така и не позволи на двете си дъщери Филипа и Сафина да гледат сериала.

„Работата си е работа, не е нещо, на което да седим и да се наслаждаваме“, каза актьорът пред журналисти. „За децата ми ще е странно да видят баща си с друга жена. Не е готино“.

Николай Костер-Валдау

 

Лина Хийди, на която се полага една от най- хладнокръвните роли в шоуто, разкри, че за нея е било изключително трудно да се снима в първия сезон. Актрисата ни е добре позната, но една от най- запомнящите нейни се роли е на красивата съпруга на царя на спартанците в „300“.

Лина Хийдли

 

Сериалът не само направи 32- годишния Кит Харингтън, част от най- обсъжданото телевизионно шоу в история, но и го запозна с любовта на живота му, екранната му половинка – Роуз Лесли, с която миналата година сключиха брак в Шотландия.

„Сериалът ми даде моето бъдещо семейство и живота ми от тук нататък“, споделя Харингтън пред репортери– „Това е най-важното нещо, което направи за мен, и то ме промени изцяло.“.

Кит Харингтън

 

Питър Динклидж има седем номинации за „Еми“ за емблематичната му роля в сериала. На въпроса как са протекли последните му дни като Тирион Ланистър, той отговаря:

„Последният ми ден беше и красив и горчив. Знам, че „Играта на тронове“ е само телевизионно шоу, но това е нашият живот.“

Питър Динклидж

 

Крал Джофри беше персонаж, който феновете обичаха да мразят. Джак Глийсън, който е само на 17, когато се явява на прослушване за сериала, прекарва четири сезона играейки порочен млад крал. Наскоро актьорът изненада феновете, като обяви, че ще се пенсионира на 21-годишна възраст.

„Просто спрях да се наслаждавам на това, което правя, колкото преди. Когато си изкарваш прехраната от нещо, то се променя за теб. Не го мразя, просто не е това, което искам да правя.”

Джак Глийсън

 

На съвсем друго мнение обаче е е актрисата Гуендолин Кристи. Феновете няма да чакат твърде дълго, за да видят я отново на екрана. Тя ще се появи във филмите „Личната история на Дейвид Копърфилд“ през 2019 г. и „Приятелят“ през 2020 година.

„Отворена съм за нови оферти“ – каза Кристи пред „Добро утро Америка“. – „Обичам парите!“

Гуендолин Кристи

Несъмнено най – голяма е била промяната за Емилия Кларк, пресъздаваща самата кралицата на драконите Денерис, която е била на косъм от смъртта. 32- годишната актриса е претърпяла две животозастрашаващи мозъчни операции, за което сама разказва в есе, озаглавено „Борба за живот“, публикувано в сп. „Ню Йорк“. Сега Кларк е добро здраве и е решила да се отдаде на своето благотворително начинание „SameYou“, с което да подпомага хора, преживели мозъчна травма.

„Толкова съм щастлива да видя края на тази приказка и началото на това, което следва след нея“, сподели тя.

Емилия Кларк

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук