Под номер десет се нарежда пакистанският политик Мериам Науаз. Тя е родена на 28 октомври 1973 г. Мериам е дъщеря на известен пакистански политик Наваз Шариф, който е министър-председател на нацията, но поради подозрения в корупция е отстранени от длъжността.

Мериам Науаз

 

Деветото място е за Ваня Хаджович от Сърбия. Тя е само на 27 години и участва в политиката от квотата на Социалистическата партия. През 2013 година е принудена да се оттегли от поста на съветник във Външно министерство след скандал с еротична фотосесия, която самата тя пуска в социалните мрежи.

Ваня Хаджович

На осма позиция е Алина Кабаева от Русия. Тя е родена в Ташкент, Узбекистан  на 12 май 1983 г. Когато е едва 15-годишна, Кабаева печели европейския шампионат по художествена гимнастика. Следват 16 приза като европейска шампионка, 9 световни титли и 3 сребърни медала. На летните Олимпийски игри през 2004 г. в Атина грабва златен медал. През 2010г. Кабаева окончателно слага край на спортната си кариера като гимнастичка, посвещава се на политиката, а впоследствие и на бизнеса.

Алина Кабаева

Седмо място за Лусиана Милагрос Леон Ромеро. Тя е родена на 30 юни 1978 г. в Перу. Лусиана Леон е дъщеря на много популярен политик Ромуло Леон Алегриа. Лусиана е най-младият представител в парламента на страната си. Един от нейните поддръжници добави в коментара, че Лусиана има „лицето на ангел“ и е „осмото чудо на света“.

 

Лусиана Леон

Номер шест е за Сетрида Гига от Ливан. В политиката влиза през 1994 г., след като нейният съпруг попада в затвора поради политически причини.

Сетрида Гига

Петата позиция е за Юри Фуджикава от Япония. Юри Фуджикава се смята за една от най-съблазнителните жени в света. Тя притежава изключителна красота на лицето, както и убийствена форма на тялото.

Юри Фуджикава

Под номер четири поставяме Ева Кайли – бивш телевизионен водещ, също и член на Европейския парламент. Ева Кайли е родена в Солун на 26 октомври 1978 г. Ева без съмнение е една от зашеметяващите красавици по целия свят. Председателка е на Делегацията за връзки на Европейския парламент с НАТО.

Ева Кайли

Номер три за Орли Леви от Израел. На 44 години, омъжена с четири деца. Бащата на Леви, Дейвид Леви също е част от политиката като бивш външен министър .

Орли Леви

На завидната втора позиция се нарежда Руби Дхала от Канада. Руби е член на Либералната партия в Канада. Родена е на 18 февруари 1974 г. в Уинипег.

Руби Дхала

Номер едно в класацията остана за италианката Мария Росария „Мара” Карфаня. Тя е бивш италиански министър на равните възможности. Известна е като защитничка на правата на хомосексуалните.  Наричат я „Мара Ла Бела“ (Красива Мара). Бившият италиански премиер Силвио Берлускони веднъж казал, че веднага би се оженил за нея. Ако не е семеен.

Мария Карфаня

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук