Снимка: houseofbakchodi.com

Испанското списание „Hola!” публикува снимки със закръгленото коремче на Ана Курникова, спътничката на Енрике Иглесиас. Двамата вече са родители на близнаците Люси и Никълъс, родени през декември 2017 г.

Енрике Иглесиас отново ще бъде татко с дългогодишната си любима, бившата тенисистка Анна Курникова. Испанското списание „Hola!“ публикува скорошни снимки на двойката по време на пътуване до морето. На яхтата си са забелязани 44-годишният испански певец и 38-годишната руска красавица. Тя е с внушително закръглено коремче под дрехите си, доказателство, че е в ход втората бременност. Медията уточнява, че раждането трябва да е до края на зимата или в началото на пролетта.

От 2001 г. двамата са двойка. Енрике Иглесиас и Анна Курникова вече са щастливи родители на близнаците Люси и Никълъс, родени през декември 2017 г. Все още не се знае дали бебетата ще имат малко братче или малка сестра. Може би отново ще са близнаци? Едно е сигурно, двете звезди са известни с преценката си. Въпреки че младите родители редовно публикуват снимки и видеоклипове на децата си в социалните медии, те никога не коментират личния им живот.

Възможно е също Енрике Иглесиас и Анна Курникова тайно да са се оженили. Преди няколко месеца младата жена дискретно добави името на бащата на децата си в самоличността на своя „Инстаграм“ профил, който сега се казва Анна Курникова Иглесиас. Невъзможно е обаче да се провери достоверността на информацията.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!