Арман Бабикян
На снимката: Арман Бабикян

Възможно е да има кадрови неблагополучия и след новите назначения, но доверието, тази вълшебна думичка, отдавна е излетяло от изпълнителната власт. Така че някой да се чуди защо има промяна на кадри, най-малкото е нелепо, пък и на този плач, „Смешен плач”, никой не вярва. Това заяви бившият депутат от коалиция „Изправи се! Мутри, вън!” Арман Бабикян във видео в своя Фейсбук профил.

Повод за изказването на Бабикян беше поредният уволнен представител на държавната администрация от назначеното служебно правителство, който изказа своето учудване и възмущение от своето освобождаване.

„Сълзливата поза на хората на Бойко Борисов стигна до там, че главният секретар на МВР, който беше освободен, да каже днес, че „знае много неща, но няма да ги каже“. Много е странно, когато служител на реда, на най-високата позиция в МВР, заяви такова нещо. Правосъдието би трябвало да се заинтересува от тези негови знания. Очевидно те не са послужили до този момент за каквото и да е престъпление. Все пак дори като обикновен гражданин може да се окаже от полза на правосъдието, защото сам каза, че „знае много неща“, заяви Бабикян.”

Бабикян посъветва Иванов да свидетелства, защото по негови думи това е онова знание, зад което стоят много истини, за които другите не знаят.

„Позата на жертва е любима на Бойко Борисов. Изглежда голяма част от подчинените му вече са я прихванали. Той до съвършенство умее тази игра, да казва, че е сам като куче, в опит да предизвика жал към себе си. Жалостта към Борисов сега се е превърнала в национална игра, която сега се играе от всички освободени от служебния кабинет. Следващата теза е, че това са прекрасни професионалисти, които прекрасно са си свършили работата. Незнайно защо, хората не ги искат, но са нещо като „хасковския дрийм тийм”, който управляваше цялата община само че в случая държавата.”

Бабикян заяви, че в цивилизованите държави, когато се смени една власт, е логично хората, на които се няма доверие, да бъдат подменени, посочвайки, че има логика хората да се интересуват кой точно е сложен на даден пост, но питането защо някой не е на даден пост е комично.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук