Уилям и Кейт

Кейт Мидълтън и принц Уилям се срещнали в университета „Сейнт Андрюс“, в който и двамата бяха студенти през 2001 г. И химията между тях беше очевидна за околните от самото начало.

Лора Варшауър, бившата съученичка на херцога на Кеймбридж, разказа пред People, че веднага забелязала симпатията, възникнала между бъдещите съпрузи. „Когато Кейт беше в стаята, Уилям й обръщаше внимание. Когато обядвахме в трапезарията и те си говореха, беше невероятно да се наблюдава колко естествено е общуването им, колко много имаха да си кажат. Поглеждайки назад, си спомням всички тези незначителни моменти, но благодарение на тях тогава си помислих, че наистина могат да направят нещо“, отбеляза тя.

Така и се случи. През втората година те станаха съседи. Кейт и Уилям, заедно с други двама приятели, живееха в апартамент с четири спални и ходеха заедно на занятия.

В интервю по повод годежа им през 2010 г. двойката, която наскоро отпразнува 10-та годишнина от сватбата си, разказа за вълненията помежду им в колежа.

„Мисля, че се изчервих, когато те срещнах, и дори се опитах да избягам, бях много смутена да те срещна. Отне ни малко време, за да се опознаем, но от самото начало станахме много близки приятели”, сподели Кейт.

Уилям добави, че са се преместили в апартамента с друга двойка като приятели, но започнали да виждат и общуват все повече и повече, което довежда и до началото на романса.

След като през 2010 г. те обявиха годежа си, на следващата година минаха под венчило. Сега 39-годишната херцогиня на Кеймбридж и нейният 38-годишен съпруг отглеждат три деца: 7-годишния принц Джордж, 6-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луис.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук