Бориска Киприянович Марс момче

Учените остават в недоумение, след като млад руснак започва да твърди, че е живял на Марс в предишния си живот, пишат от „Дъ Сън“.

Бориска Киприянович, който живее във Волгоград, Русия, твърди, че е живял на червената планета, преди да се прероди на Земята с една-единствена мисия – да спаси човечеството. Ето какво знаем за него:

Кой е Бориска Киприянович?

Роден през 1996 г., Борис Киприянович, на галено Бориска, е смятан за гений.

Майка му е лекар и казва, че е знаела, че той е специален веднага след като той съвсем самостоятелно повдига главата си само две седмици след като е роден.

Тя твърди, че той е започнал да говори няколко месеца по-късно и до една година и половина е могъл  да чете и рисува.

Когато на 2-годишна възраст Бориска започва да ходи на детска градина, учителите му веднага забелязали неговия невероятен талант в писането и езика, както и удивителната му памет.

Момчето многократно е твърдяло, че в предишния си живот е било марсиански пилот, пътувал до Земята.

Майката и бащата на Бориска твърдят, че не са учили сина си на нищо за космоса като дете, но казват, че той често говори за Марс, планетарните системи и извънземните цивилизации.

Те още посочват, че очарованието му от космоса скоро се превърнало в негов интерес номер едно – а не след дълго той започнал да твърди, че е роден на Марс.

Учените го описват като изключително срамежлив младеж, притежаващ интелект над средното ниво.

Неговите изключителни познания за планетарните системи изненадват експертите по целия свят, включително учените.

На колко години е Бориска Киприянович и какво е казал за Марс?

Бориска – на 25 години – твърди, че е от Марс, като е изпратен на Земята, за да спаси хората от апокалиптична ядрена война.

Той твърди, че собствената му раса от марсианци е била унищожена в ядрен конфликт преди хиляди години и се опасява, че сега човечеството върви в същата посока.

Притесненията на Бориска се появяват, когато напрежението между САЩ и Северна Корея достига връхна точка заради бързо разрастващата се програма за ядрено оръжие на Ким Чен Ун.

Той предупреждава, че ще ни сполети същата катастрофална съдба като тази на „неговите хора“, ако хората не го послушат.

Бориска също така казва, че не е единственото дете на Земята, дошло от космоса, твърдейки, че има други като него, които също са били изпратени тук с конкретна мисия да спасят човечеството.

Той твърди, че всички те са преродени и са наричани „Децата Индиго“. По негови думи тези деца притежават свръхестествени способности и са оцелели в марсианските войни.

Марсианците са безсмъртни.

Според Бориска много марсианци са безсмъртни и спират да стареят на 35-годишна възраст. Те са много високи, технологично напреднали и могат да осъществяват междузвездно пътуване.

Той казва: „Спомням си онова време, когато бях на 14 или 15 години. Марсианците непрекъснато водеха войни, така че често трябваше да участвам във въздушни нападения с мой приятел.

Бориска също така твърди, че на Земята могат да бъдат открити още много неща, посочвайки Великата пирамида в Гиза, която според него крие големи тайни.

„Човешкият живот ще се промени, когато Сфинксът бъде отворен, той има механизъм за отваряне някъде зад ухото; Не помня точно ”, твърди Бориска.

Бориска обяснява, че катастрофата, случила се на Марс, е причинена от ядрена война, водена между „съществата“, живеещи там.

Има само няколко оцелели, твърди той, които са построили защитни хижи и са  създали нови оръжия.

Момчето заявява, че марсианците дишат въглероден диоксид и ако понякога идват на нашата планета, ще трябва да дишат от тръби, пълни с него.

За още новини последвайте канала на Дебати в Google Новини

Естествено, към момента не може да се установи нито истинността на твърденията на Бориска, нито дали на Марс действително има живот, но с напредъка на днешните технологии и амбициите на бизнесмени като Илън Мъск едно е сигурно – дали извънземни, или хора – на Марс най-вероятно скоро ще има живот.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук