Експресивната изпълнителка Христина Ивановска записа музикален дует в Холивуд с рапърът M-DOC. Песента носи заглавието „Collide”. Музикантът е продуцирал ремикси на Мадона, Джанет Джаксън, Кейт Сует. Работил с водещи компании, сред които RCA Records и Smash Records. Неговите сингъли „Free” и „It’s a Summer Thang” му донасят големи успехи, а Билборд го определя като един от най-добрият световен R&B ремиксър.

В най-новите си творчески планове M–DOC поставя като акцент да превърне песента, записана с пловдивчанката Христина в световен хит. Името българката нашумя в международните музикални среди през декември 2016, когато в YouTube се появи нейната песен „I Want You”. Изпълнението й бързо събра хиляди преглеждания още след появата в популярния сайт, а в началото на март 2017 цифрата потребители, които проявяват интерес към него, е над 3 млн.

Христина е родена в САЩ, но за определен период учи в Националното училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ в Пловдив. През 2014г. тя участва в предаването „България търси талант” и очарова журито с гласа си, въпреки крехката си 14 годишна възраст. В момента тя продължава образованието си в музикално училище в Съединените щати. Споделя, че тя е едновременно текстописец и композитор на своите хитове. Миналата година българката зае втората позиция на World Championships of Performing Arts in Long Beach California, на който участваха изпълнители от над 76 държави.  Сребърният медал на Кристин от шампионата бързо привлича вниманието на мениджърите и изпълнителката има покани за участия в продукции от филмовата индустрията.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!