„Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще бъде намалено с половин час за сметка на новия час на вечрните новини, който ще започват в 23.00 часа, съобщават от телевизията. 

„С промяната bTV поставя още по-силен акцент върху новинарското съдържание, на фона на все по-горещия политически сезон и предстоящата поредна предизборна кампания“, аргументираха се от медията.

От прессъобщението става ясно, че то ще се пренесе до голяма степен онлайн, а що се отнася до телевизионната му версия, тя „ще се развие в още по-динамичен половинчасов формат, най-подходящ за всекидневно развлекателно ТВ съдържание, насочено към младата публика в късните часове“.

Все пак шоуто ще се излъчва всеки делничен ден, а няма да бъде съкратено, както преди време, когато в петък нямаше предаване.

„От понеделник до петък „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще се фокусира върху забавните коментари на „горещите новини“ от деня, върху хумора и сатирата, като ще акцентира върху веселото и позитивно лице на нещата от живота, пише в съобщението.

Аргументът за изместването на късната емисия на bTV Новините в по-ранен час е, че тогава аудорията е по-голяма, а в момента и политическата ситуация го изисква.

 

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!