блогърка

Instagram блогърът Марсела Зоя от Канада е тръгнала към върха на своята интернет слава, но, очевидно, тя не е избрала най-добрия път. Широката общественост разбра за нея преди няколко дни, когато на официалния канал в YouTube на полицията в Торонто се появи видеоклип, на който едно момиче хвърля стол от прозореца на сграда на оживен път.

Както се оказа, 19-годишната Марсела на 9 февруари качва видео на Snapchat. На него момичето, което е  наело апартамент в Торонто, хвърля стол през един отворен прозорец и е ясно, че той пада на оживен път, по който се движат автомобили.

Видеото е придружено от подписа „Добро утро“.

Видеото бързо се разпространи и освен в Snapchat се появи и в други социални мрежи. Лесно е да се предположи, че преобладаващата част от реакциите към нея са отрицателни. Потребителите попитаха Марсела дали се замисля какво ще се случи, ако този стол падне върху главата на човек или на покрива на кола.

Много бързо видеото заинтригува полицията в Торонто. Момичето само се е явило в управлението за да признае постъпката си. Тя е обвинена в хулиганство, което може да навреди на здравето на хората, хулиганството, което е довело до увреждане на чуждо имущество, и обвинение в нарушаване на обществения ред.

Марсела бе освободена под гаранция от 2800 канадски долара и бе задължена да живее с родителите си. В допълнение, момичето е било длъжно да компенсира собствениците на апартамента с $ 5000, тъй като се оказа, че тя не се е ограничила до само един стол – очевидно тя е изхвърлила и други мебели от прозореца.

Към днешна дата Марсела е затворила страницата си в Instagram, но е привлякла общественото внимание.

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!